Sunday, 11 December 2011

Sunday, 13 November 2011

DugaanNYA

Ni maybe entri terakhir kot untuk semester ni atau untuk selamanya. Haha. Selepas beberapa tahun yang awesome dalam hidup aku di Polimas, finally it reach it's end. Aku harap takdak kes "to be continued" dah lepas sem ni. Haish~ Esok exam dah mula jadi lepas ni mindset aku kena ubah la. Untuk menjadi lebih RAJIN dari biasa. Insya Allah.

Monday, 7 November 2011

Cuba untuk RAJIN !

Ya. aku seorang yang pemalas. Rasanya takdak manusia yang malas dari aku dalam dunia ni. Haha. Sungguh memalukan. Aku nak habiskan jugak segala bagai kerja yang tertangguh selama ni dalam minggu ni jugak. Terpulang kepada pensyarah sama ada mereka sudi terima atau tak. Bukannya apa. aku ni tak pandai macam kawan kawan yang lain. so lambat la kerja aku siap + aku n blurr terok semester ni. Aduhai. Tak mau mengeluh kerana apa yang terjadi ni pasti ada rahmat dikemudian hari. YA~ itu sudah pasti. :)

(tiada kena mengena dengan cinta)

Monday, 26 September 2011

Shocked

Serius aku tak sangka benda ni nak jadi. Tapi dengan terjadinya benda ni, bertambah la semangat aku nak get out dari Poli. Harap berjaya Semester ni. Amin.


Friday, 16 September 2011

Sebenarnya..

Day by day, my life become complicated. Aku pun tak paham dengan apa yang berlaku ni. Harap sangat aku dapat handle. Sem last dah bro. Takkan nak tunjuk muka lagi kat Poli untuk kali ke 8. Oh tuhan. tunjukkan aku jalan yang kau redhai.
Two wrongs don't make a right, but they make a good excuse. Thomas Stephen Szasz

Monday, 5 September 2011

Creep

im a weirdo..

Jangan dok jadi blog luah perasaan lah!

Kenapa bila kita makin jauh, ada saja yang dekatkan kita balik ?
Urgh. I dont wanna lose you for a THIRD time.



Sunday, 4 September 2011

Move On..

Aku bukan tak cuba. Banyak kali dah aku cuba. Tapi kali ni aku dah memangt tekad lah. Aku nak betui betui move on. Aku kena buang memori kita jaoh jaoh. 




Be miserable. Or motivate yourself. Whatever has to be done, it's always your choice.
-Wayne Dyer- 

Wisely And Slow

Too far to touch your face......

Introduksi

Tak ada apa apa yang istmewa aku nak cerita sebagai mukadimah blog ni. Cuma aku nak cakap.. Selamat Membaca. haha