Saturday, 31 March 2012

kalau

kalaulah aku dapat berkongsi apa yang aku rasa...

Saturday, 25 February 2012

Apa yang aku selalu lupa

Lepas ni, aku akan kotakan janji aku dekat mama. aku nak jaga family aku. lantak lah apa orang nak kata. bagi aku, family aku segalanya. Aku nak selesaikan tanggungjawab aku sebagai anak kepada abah dan mama, n adik kepada 2 orang kakak aku. then, aku akan fikirkan diri aku sendiri. Enough being selfish. 

Wednesday, 15 February 2012

Jika..

Aku bosan... Lama sangat henpon ni senyap. Mau pikiaq

Saturday, 14 January 2012

Looking for a new life

Yeah. Aku dah mula kehidupan sebagai student balik.Takdan nak menyawa kena mengaji balik. tu la pengorbanan tak seberapa aku demi melihat mama dan abah hepi. depa excited sangat bila dapat tau aku dapat sambung. dan aku akan pastikan depa akan gembira dihari aku konvo degree nanti. tu aku punya target. Haha.*Semangat kena ada

Sunday, 11 December 2011

Sunday, 13 November 2011

DugaanNYA

Ni maybe entri terakhir kot untuk semester ni atau untuk selamanya. Haha. Selepas beberapa tahun yang awesome dalam hidup aku di Polimas, finally it reach it's end. Aku harap takdak kes "to be continued" dah lepas sem ni. Haish~ Esok exam dah mula jadi lepas ni mindset aku kena ubah la. Untuk menjadi lebih RAJIN dari biasa. Insya Allah.